Sposób przygotowania:
Zupa pieczarkowa
1) Wodę zagotować z kostkami
2) Pokrojona w kostkę cebule zeszklić i dodać
3) Dodać pokrojone w kostkę warzywa
4) Pieczarki pokroić w talarki na 3-części i usmażyć na 1 łyżce masła
5) Kiełbasę pokroić w kostkę i usmażyć
6) Zupę w proszku wymieszać ze śmietana i zalać zupę
7) Doprawić zupę i posypać pietruszką.
2) Pokrojona w kostkę cebule zeszklić i dodać
3) Dodać pokrojone w kostkę warzywa
4) Pieczarki pokroić w talarki na 3-części i usmażyć na 1 łyżce masła
5) Kiełbasę pokroić w kostkę i usmażyć
6) Zupę w proszku wymieszać ze śmietana i zalać zupę
7) Doprawić zupę i posypać pietruszką.