Sposób przygotowania:
Zupa szczawiowa
Z mięsa wołowego , przypraw i suszonej włoszczyzny gotuję wywar na zupę. Można oczywiście użyć świeżych warzyw.
Po ugotowaniu wyciągam mięso, dodaję szczaw ze słoika i chwilę gotuję , doprawiam cukrem, pieprzem cytrynowym i solą , można dodać ciut maggi .
Zaprawiam śmietanką . Podaję z jajkami na twardo i ryżem.
Po ugotowaniu wyciągam mięso, dodaję szczaw ze słoika i chwilę gotuję , doprawiam cukrem, pieprzem cytrynowym i solą , można dodać ciut maggi .
Zaprawiam śmietanką . Podaję z jajkami na twardo i ryżem.
edytaha
zbysiowa
Pyszna, gotuj :)
jaNina
a dla siebie nie warto...podeślij talerzyk :)
zbysiowa
Już podsyłam, podaj adres Ninko :)
jaNina
Kochana jesteś! Ślij do Tarnowskich Gór :)
reanja
zbysiowa
Podsyłam dziewczynki :D