Sposób przygotowania:
Babka Eli Piotruś
Mąkę i proszek do pieczenia przesiać przez sito.Margarynę roztopić i lekko przestudzić.Cukier,cukier waniliowy i jajka utrzeć na puszystą masę.Do ubitych jajek dodawać na przemian mąkę i mleko i mieszając.Na koniec dodać kokos i ciepłą margarynę.Wymieszać i wylać do formy babkowej wysmarowanej margaryną i wysypanej bułką tartą.Piec przez 40 minut w temp. 170 stopni.Wystudzoną babkę posypać cukrem pudrem lub polać lukrem.Smacznego!
góralka
A.B.
luna
eli_555
Luno jak nie będzie wiedział,to zje.W babce kokosu nie widać,jest tylko posmak kokosu.
luna
Wiesz co, masz racje, poprostu zrobie i nic nie powiem, ale moj Dominik ma niesamowitego"nosa":)
Natala1210
bogda46
misia53
ewa19614