Sposób przygotowania:
Caponata
1. Nacisnąć przycisk MENU i wybrać program FRY. Następnie ustawić czas na 13 minut i nacisnąć przycisk START.
2. Do misy urządzenia wlać oliwę, wrzucić pokrojonego bakłażana, przyprawić solą i oregano. Smażyć od czasu do czasu mieszając, po 5 minutach dodać cebulę, czosnek i natkę pietruszki, w razie potrzeby podczas smażenia dodać więcej oliwy.
3. Nacisnąć przycisk MENU i wybrać program STEW oraz za pomocą przycisku COOKING TIME ustawić czas na 20 minut. Nacisnąć przycisk START.
4. Dodać kapary, oliwki i pomidory, doprawić solą i pieprzem, zamknąć pokrywę.
5. Kiedy program dobiegnie końca urządzenie automatycznie przełączy się na funkcję KEEP WARM.
6. Po zakończeniu programu odłączyć urządzenie od prądu.
2. Do misy urządzenia wlać oliwę, wrzucić pokrojonego bakłażana, przyprawić solą i oregano. Smażyć od czasu do czasu mieszając, po 5 minutach dodać cebulę, czosnek i natkę pietruszki, w razie potrzeby podczas smażenia dodać więcej oliwy.
3. Nacisnąć przycisk MENU i wybrać program STEW oraz za pomocą przycisku COOKING TIME ustawić czas na 20 minut. Nacisnąć przycisk START.
4. Dodać kapary, oliwki i pomidory, doprawić solą i pieprzem, zamknąć pokrywę.
5. Kiedy program dobiegnie końca urządzenie automatycznie przełączy się na funkcję KEEP WARM.
6. Po zakończeniu programu odłączyć urządzenie od prądu.