Sposób przygotowania:
Ciasto biedronka
1. CIASTO:
Zagnieść i schłodzić w lodówce.
2. CIASTO:
Jajka ubić z cukrem dodać śmietanę, kakao i sodę.
Ciasto z lodówki zetrzeć na tarce lekko wymieszać z drugim ciastem (ciemnym).
Upiec, piec około 45 minut, wystudzić i przekroić na połowę. KREM:
Ugotować budyń, wystudzić ukręcić z margaryną.
Na 1 placek wyłożyć połowę kremu, na to biszkopty maczane w galaretce, następnie resztę kremu, przykryć 2 plackiem i polać polewą.
Zagnieść i schłodzić w lodówce.
2. CIASTO:
Jajka ubić z cukrem dodać śmietanę, kakao i sodę.
Ciasto z lodówki zetrzeć na tarce lekko wymieszać z drugim ciastem (ciemnym).
Upiec, piec około 45 minut, wystudzić i przekroić na połowę. KREM:
Ugotować budyń, wystudzić ukręcić z margaryną.
Na 1 placek wyłożyć połowę kremu, na to biszkopty maczane w galaretce, następnie resztę kremu, przykryć 2 plackiem i polać polewą.