Sposób przygotowania:
Ciasto krówkowe z orzechami
Oddzielić żółtka od białek. Białka ubic na sztywno z dodatkiem szczypty soli. Gdy białka bedą sztywne powoli dosypywać cukier. Następnie dodawać po jednym żółtku i dalej ubijać. Mąkę przesiać przez sito wraz z proszkiem do pieczenia. Powoli dodawac do białek. Mieszać delikatnie łyżką. Na koniec dodać zmielone orzechy. Tak przygotowany biszkopt wylać na prostokątna blaszkę. Piec w 180 stopniach przez ok 50 minut. Gotowy biszkopt przestudzić. Zimny biszkopt przeciąć na trzy części.Krem: Puszkę mleka skondensowanego gotować przez 2,5 godziny. Masło utrzeć z cukrem pudrem. Wkręcać po łyżce przestudzonego kremu. Gotową masą przełożyć biszkopty. Masa na wierzch: W rondelku rozpuścić krówki wraz z margaryną. Gdy powstanie jednolita masa wylać ją na wierzch biszkopta. Na krówkach poukładać orzechy. Smacznego!