Sposób przygotowania:
Ciasto lata zrób je a uśmiechniesz się
1- Kasze gotuje w mleku i ciągle mieszam , żeby nie powstały grudki i aby sie nie przypaliła
2- Miękka margaryna utrzyj z cukrem pudrem na pusz czysta masę i dodawaj po jednym żółtku
3- Do powstałej masy dodajemy po łyżce ostudzonej kaszy manny ciągle ubijając mikserem
4- Masę podziel na dwie części do jednej dodaj łyżkę kakao
5- Dno tortownicy 23 cm wyłóż biszkoptami i na nie wyłóż ciemna masę z kaszy a następnie jasna masę z kaszy
6- Z brzoskwiń odlej 1/2 szklanki i wymieszaj z 2 łyżkami żelatyny i odstaw na 5 minut
7 - Pozostałe brzoskwinie wyjmij z syropu i zmiksuj
8 -Napęczniałą żelatynę podgrzej aby się rozpuściła i wymieszaj z zmiksowanymi owocami
9- Mase brzoskwiniowa wyłóż na masę z kaszy i odstaw do lodówki aby stężała gotowy torcik udekoruj kiwi
2- Miękka margaryna utrzyj z cukrem pudrem na pusz czysta masę i dodawaj po jednym żółtku
3- Do powstałej masy dodajemy po łyżce ostudzonej kaszy manny ciągle ubijając mikserem
4- Masę podziel na dwie części do jednej dodaj łyżkę kakao
5- Dno tortownicy 23 cm wyłóż biszkoptami i na nie wyłóż ciemna masę z kaszy a następnie jasna masę z kaszy
6- Z brzoskwiń odlej 1/2 szklanki i wymieszaj z 2 łyżkami żelatyny i odstaw na 5 minut
7 - Pozostałe brzoskwinie wyjmij z syropu i zmiksuj
8 -Napęczniałą żelatynę podgrzej aby się rozpuściła i wymieszaj z zmiksowanymi owocami
9- Mase brzoskwiniowa wyłóż na masę z kaszy i odstaw do lodówki aby stężała gotowy torcik udekoruj kiwi
Natala1210
Ma-Gosia