Sposób przygotowania:
Ciasto na miodzie
CIASTO Margarynę posiekać z cukrem, dodać jajka, mąkę wymieszaną z sodą i miód, zagnieść ciasto. Podzielić ciasto na 2 części, jedną większą, drugą mniejszą część. Blachę do pieczenia wyłożyć papierem pergaminowym, wysmarować tłuszczem, wyłożyć ciasto na blachę, każdą część ciasta upiec oddzielnie w 170 stop.przez ok.25 minut. Upieczone placki ostudzić. MASA Zagotować 1,5 szkl mleka z cukrem, cukrem waniliowym i margaryną, zagotować. W reszcie mleka rozrobić obie mąki, wymieszać, wlać na gotujące się mleko, gotować na wolnym ogniu do zgęstnienia masy. PRZEŁOŻENIE CIASTA Na mniejszą część wylać masę budyniową, wymieszaną z łyżką pokrojonych orzeszków. Przykryć drugą częścią ciasta. Wierzch ciasta oblać polewą czekoladową, posypać posiekanymi orzeszkami i wiórkami kokosowymi.