Sposób przygotowania:
Ciasto ,,Pawełek"
Biszkopt: Białka ubijamy na sztywną pianę z cukrem. Dodajemy żółtka mieszamy. Dodajemy mąkę pszenną, proszek do pieczenia. Mieszamy, wylewamy na blachę o wymiarach 25/36. Pieczemy do 30 minut w 180 stopniach. Ciasto kakaowe: Margarynę, mleko, cukier kakao zagotowujemy i studzimy. Dodajemy mąkę, żółtka, proszek do pieczenia i pianę ubitą z białek. Ciasto z kokosem: Białka ubijamy na sztywną pianę z cukrem, dodajemy wiórki kokosowe, mąkę i proszek do pieczenia. Mieszamy. Na blachę dajemy na przemian ciasto kakaowe z kokosem. Pieczemy do 45 minut w 180 stopniach. Chłodny przekrawamy na pół. Masa: Batoniki łamiemy i rozpuszczamy w mleku. Studzimy. W 0,5 litra mleka robimy krem. W nie dużej ilości mieszamy mąki i żółtka a resztę zagotowujemy z cukrami. Masło ucieramy i łączymy z kremem. Na końcu dodajemy batoniki. Mieszamy. Przełożenie: Ciasto kokosowo- kakaowe- masa- biszkopt- masa- ciasto kokosowo- kakaowe