Sposób przygotowania:
Ciasto wystawa
Ciasto białe: Białka ubijamy na sztywną pianę z cukrem. Dodajemy mąkę pszenna i ziemniaczaną oraz proszek do pieczenia i ocet. Mieszamy. Biszkopt: Białka ubijamy na sztywną pianę z cukrem. Dodajemy żółtka, mąkę pszenną, ziemniaczaną i proszek do pieczenia. Ciasto białe wykładamy do formy i posypujemy kawą, na nią wykładamy biszkopt i pieczemy około 45 minut. Gdy wystygnie przekrawamy na pół. Placek serowy: Margarynę ucieramy z cukrem i żółtkami. Pod koniec dodajemy ubitą pianę z dwóch białek, proszek do pieczenia, budyń w proszku i ser. Miksujemy. Pieczemy na folii do godziny. Masa: W niedużej ilości mleka roztrzepujemy żółtka i budyń, resztę mleka zagotowujemy z cukrem pudrem. Gotujemy budyń, a następnie studzimy go i łączymy z utartym masłem. Przełożenie ciasta: ciasto- połowa masy- placek serowy- reszta masy- ciasto