Sposób przygotowania:
De volaille z ziolowym maslem.
Mieso splaszczyc .
Maslo polaczyc z posiekanymi ziolami i wlozyc na pare minut do lodowki.
Mieszanke ugotowac,dodac troche masla,dosmaczyc sola,pieprzem,sokiem z cytryny i cukrem.
Ziolowe maslo wyjac z lodowki,polozyc na brzegu miesa i zwinac.Opanierowac,smazyc w glebokim tluszczu.
Podac z warzywami.
Mozna z frytkami,szparagami....
Maslo polaczyc z posiekanymi ziolami i wlozyc na pare minut do lodowki.
Mieszanke ugotowac,dodac troche masla,dosmaczyc sola,pieprzem,sokiem z cytryny i cukrem.
Ziolowe maslo wyjac z lodowki,polozyc na brzegu miesa i zwinac.Opanierowac,smazyc w glebokim tluszczu.
Podac z warzywami.
Mozna z frytkami,szparagami....
luna