Sposób przygotowania:
Drobiowe serca z jabłkami i pieczarkami
Serca dokładnie myjemy i wkładamy do miski. Do serc dodajemy koncentrat pomidorowy, bazylię, czosnek (może być kosteczka Knorra), majeranek, paprykę słodką, ostrą i chilli, sól, keczup i sos sojowy ciemny i chilli. Wszystko dokładnie mieszamy. Na blasze układamy folię aluminiowa i układamy na niej serca. Jabłk0 obieramy i myjemy a następnie kroimy na kawałeczki i posypujemy cukrem i cynamonem. Cebulkę obieramy, kroimy w pół talarki i razem z jabłkami kładziemy na folii z sercami (nie mieszamy). Ryż gotujemy na miękko. Pieczarki myjemy, kroimy i dusimy na patelni około 20 minut. Serca, jabłka i cebulkę okrywamy folią i wkładamy do nagrzanego do 150 stopni piekarnika na około 25 minut.
elzbieta8960
elzbieta8960
elzbieta8960
Tylko nie mow ze sie czepilam jak rzep psiego ogona , grzecznosc nakazuje odpowiedziec :)