Sposób przygotowania:
Drobiowy duet.
Jajko rozbaltac z lyzka smietany ,sola i pieprzem .Wlozyc pokrojona na kotleciki piers z kurczaka,niech postoi.
Udziec natrzec utartym na tarce czosnkiem,papryka ,pieprzem i przyprawa do kurczakow,zwinac w roladke ,zawiazac sznurkiem i upiec ,
Jak bedzie prawie gotowa ,ugotowac na parze jarzyny.Pieczarke podsmazyc z cebula ,dodac natke-dosmaczyc sola i pieprzem.
Bulke tarta wymieszac z sezamem.Panierowac w niej kotleciki i po 2 min.z kazdej strony usmazyc na tluszczu.
Roladke pokroic na plastry.Ulozyc wszystko na talerzu wedlug uznania,
Smacznego.
Udziec natrzec utartym na tarce czosnkiem,papryka ,pieprzem i przyprawa do kurczakow,zwinac w roladke ,zawiazac sznurkiem i upiec ,
Jak bedzie prawie gotowa ,ugotowac na parze jarzyny.Pieczarke podsmazyc z cebula ,dodac natke-dosmaczyc sola i pieprzem.
Bulke tarta wymieszac z sezamem.Panierowac w niej kotleciki i po 2 min.z kazdej strony usmazyc na tluszczu.
Roladke pokroic na plastry.Ulozyc wszystko na talerzu wedlug uznania,
Smacznego.
góralka
luna
grazka