eliza739

eliza739

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 308]

Duszony dorsz w warzywach

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Duszony dorsz w warzywach

Duszony dorsz w warzywach

Składniki:

Duszony dorsz w warzywach

 

Sposób przygotowania:

Duszony dorsz w warzywach
Obrać i posiekać ząbek czosnku. Posiekać pietruszkę. Obrać i posiekać cebulę. Oczyścić papryki i pokroić w kostkę. Pomidory sparzyć, usnąć z nich skórkę, pokroić w kostkę. Na rozgrzanej oliwie podsmażyć cebulę. Wsypać pozostałe warzywa. Przyprawić. Rybę pokroić na mniejsze kawałki, oprószyć solą, dodać do warzyw. Dusić pół godziny. Przyprawić oregano.

Tagi:

dorsz