Sposób przygotowania:
Farfalle Bicolore z kuleczkami
Z mielonego, bułki, cebuli, czosnku, jajka, przypraw zrobił kuleczki, obotczył w bułce usmażył na oleju. Makaron ugotował al dente.
Na oliwie przesmażył drobno pokrojona cebulke i czosnek, pieczarki drobno starte, doprawił do smaku, dodał śmietane, starty ser (troche) zeby troszke zagęscic sos. Sos był pysznie smietanowo-kremowy. Dodal do tego kuleczki i makaron.
Danie proste ale pyszne. Sos cudnie obkleił i makaron i kuleczki.
Na oliwie przesmażył drobno pokrojona cebulke i czosnek, pieczarki drobno starte, doprawił do smaku, dodał śmietane, starty ser (troche) zeby troszke zagęscic sos. Sos był pysznie smietanowo-kremowy. Dodal do tego kuleczki i makaron.
Danie proste ale pyszne. Sos cudnie obkleił i makaron i kuleczki.
Romaneo
misia53
bernika
a co do przypraw ktore uzył to była przyprawa do mielonego tez firmy Digesta, do tego troche oregano, papryka słodka i ostra, troche zioł prowansalskich. zreszta przyprawic mozna wg siebie. ;)