Sposób przygotowania:
Filet nadziany podgrzybkami
Na patelnię wrzucić masło i roztopić potem wrzucić grzyby i smażyć chwilę. Cebulę obrać, umyć, pokroić w kostkę i dodać do grzybów i smażyć do zeszklenia się cebuli. Następnie dodać posiekaną natkę i koperek, dodać bułkę aby zabrała soki z patelni i doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Nadzienie przełożyć do miseczki i przestudzić. Filety umyć, osuszyć, zrobić nożem nacięcie tworząc w filecie kieszeń i oprószyć solą. W każdy filet włożyć porcje nadzienia. Na patelni rozgrzać sporą ilość oleju. Filety panierować w bułce tartej, potem w rozmąconym z mlekiem jajku i ponownie w bułce. Filety smażyć na nie za dużym ogniu po kilka minut z obu stron.