Sposób przygotowania:
Filety i z indyka w sosie chrzanowym
Filety z indyka przyprawić i usmażyć na maśle/margarynie około 6 minut z każdej strony. Mięso zdjąć z patelni,odstawić. Usmażyc cebule aż lekko zbrązowieje.Usunąć z patelni tłuszcz. Dodać seler,wino,marchew - doprowadzić do wrzenia. dodać sos chrzanowy i ponownie włożyc indyka. Dusić na małym ogniu około 10 minut. Śmietane wymieszać z mąką - dodac do sosu. Gotować aż zgęstnieje.Smacznego :)
evita0007
cukiernik1212
Agunia
cukiernik1212
Wszystkie zdjęcia które dodaje są moje !! Niektóre mam od znajomych, ale wyrażają oni zgoda na opublikowanie ich... Jeżeli tak bardzo wam przeszkadzają kolejne będe robiła sama.
evita0007
To dziwne,zdjęcia od znajomych ? to w końcu kto robi te twoje dania ? juz całkiem nic nie kumam ;D
P.S
rób sama fotki :-)
Pyza
cukiernik1212
Na wszysktie dodane przezemnie zgody mam więc regulaminu nie łamie.
Ja was przekonywac nie będe... Poprostu od następnego razu będe dodawała zdjęcia robione przezemnie ! ... :)
Ps: zdjęcia od znajomych bo niektóre przepisy od nich dostaje.
Więc zakończmy na tym temat...
Jeżeli ktoś czuje sie urażony czy coś to przepraszam. i zachęcam do oglądania innych, MOICH przepisów.. :)
cukiernik1212
Pozdrawiam :)