lipka02

lipka02

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1186]

Gołąbki ze świeżymi grzybami

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

smaczne gołąbki z świeżymi grzybami

Gołąbki ze świeżymi grzybami

Składniki:

Gołąbki ze świeżymi grzybami

 

Sposób przygotowania:

Gołąbki ze świeżymi grzybami
Kapuste wrzuć do wrzątku na kilka minut oddziel liście i zetnij grube nerwy. Grzyby oczyść pokrój na kawałki,cebule posiekaj i zeszklij na oleju dodaj do niej grzyby lekko posól i podduś. Dodaj tartą bułkę,jajko, przypraw do smaku,a farsz zawijaj w liście.Gołąbku ułóż w naczyniu żaroodpornym i zapiekaj ok 15 min w temp 180 stopni. przed podaniem dopraw sosem z mąki i smietany.