Galeo

Galeo

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 94]

Gulasz wieprzowy

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Wieprzowinę i marchewki pokroić w kostkę.

Gulasz wieprzowy

Składniki:

Gulasz wieprzowy

 

Sposób przygotowania:

Gulasz wieprzowy
Czosnek posiekać, pomidory obrać i pokroić w ósemki. Mięso oprószyć częścią mąki i podsmażyć na rozgrzanym oleju. Osobno podsmażyć czosnek, pieczarki i marchewkę, aż będą miękkie, posypać pozostałą mąką i smażyć jeszcze przez 2 min. Mięso połączyć ze smażonymi warzywami, dodać pozostałe składniki, dusić przez 1,5 godz. Podawać z ryżem lub makaronem.Przepis pochodzi ze strony www.galeo.pl