Sposób przygotowania:
Gulasz Wieprzowy Extra
1. Mięso dokładnie umyj, osusz, 2. Do głębszego rondla wlej trochę oleju, ale też nie za dużo 3. Na mocno rozgrzany olej wrzuć mięso z łopatki pokrojone w kostkę, i smaż, do póki woda wydobywająca się z mięsa nie wyparuje. 4. Jeśli woda wyparowała, dolej trochę oleju, i wrzuć cebulę pokrojoną w pół plasterki(grubo). 5. I razem to smaż, jeśli cebula jest już lekko miękka, wrzuć startą na tarce w oczka marchew, zalej wodą(tyle aby przykryło mięso),duś pod przykryciem 7 minut. 6. Po tym czasie wrzuć kolejno: koncentrat, ząbek czosnku(drobno zsiekany), łyżeczkę majeranku, nie całą łyżeczkę bazylii(suszonej Prymat), malutką szczyptę tymianku, 7 kropelek magi, szczyptkę soli, pieprzu, i papryki(najlepiej ostrej). 7. Dusimy ok. 1,5 godzinki, podlewając wodą jak wyparuje, i doprawiając według uznania majerankiem i bazylią. 8. Zagęszczamy maką z wodą, ale można również zasmażką z knorra, szybciej, bez grudek i super w ogóle. 9. Można podawać z ziemniakami, makaronem, ja podaję też z RYŻEM jest super.