Sposób przygotowania:
Inwalida
WSZYSTKIE SKLADNIKI WYMIESZAC I ZROBIC CIASTO [JESLI CIASTO JEST MIEKKIE SMIETANA NIE JEST KONIECZNA]
PODZIELIC NA 3 CZESCI I UPIEC PLACEK W TEMP.[200C] PRZEZ 20 MIN,
Z MLEKA,CUKRU,CUKIER WANILIOWY I MAKI UGOTOWAC BUDYN.DODAC MASLO I PRZESTUDZIC
USMAZYC 1 KG JABLEK UTARTYCH NA GRYBEJ TARCE DODAC ROZPUSZCZONA W 1/2 SZK WRZACEJ WODZIE ,GALARETKE
PRZELOZENIE PLACKA
CIASTO-KREM-JABLKA-CIASTO-POLEWA.
PODZIELIC NA 3 CZESCI I UPIEC PLACEK W TEMP.[200C] PRZEZ 20 MIN,
Z MLEKA,CUKRU,CUKIER WANILIOWY I MAKI UGOTOWAC BUDYN.DODAC MASLO I PRZESTUDZIC
USMAZYC 1 KG JABLEK UTARTYCH NA GRYBEJ TARCE DODAC ROZPUSZCZONA W 1/2 SZK WRZACEJ WODZIE ,GALARETKE
PRZELOZENIE PLACKA
CIASTO-KREM-JABLKA-CIASTO-POLEWA.