Sposób przygotowania:
Karp w galarecie
*Warzywa obierz, rybę opłucz. Warzywa włóż do garnka, dodaj łyżkę rodzynek, posól, zalej wodą i ugotuj wywar. Następnie włóż do niego pokrojonego na porcje karpia i na wolnym ogniu gotuj do 20 minut. Potem ostrożnie wyjmij rybę z wywaru. *Wywar przecedź, rozpuść w nim żelatynę.Odrobinę wlej na spód schłodzonego półmiska. Kiedy zastygnie, ułóż na galarecie pokrojone w zapałkę warzywa, a na nich rybę. Udekoruj. Zalej galaretą.
Pyza
WSTYD!!!
mania
Pyza
nie złośliwość tylko reakcja na skopiowane zdjęcie - już usunięte przez moderatora- na to czy cały przepis skopiowany...no, cóż, nie mam dowodu...
mania
Jesli nie masz dowodu to widocznie nie jest on skopiowany:D
justynak223
justynak223