Sposób przygotowania:
Kaszotto z warzywami i żeberkamiKrok 1
Cukinie myjemy i kroimy w kostkę. Fasolkę szparagową myjemy i kroimy drobno. Pomidory sparzyć i pokroić drobno. Natkę pietruszki i koperek kroimy drobno.
Składniki wkładamy na rozgrzany olej ,smażymy i dusimy do miękkości. Doprawiamy solą i pieprzem dodając listek laurowy i ziele.Wyszedł pyszny sos z warzywami.
Krok 2
Żeberka myjemy, doprawiamy solą i pieprzem,posypujemy papryką czerwoną mieloną słodką i smażymy, a następnie dusimy do miękkości.
Krok 3
Kaszę gotujemy koło 20 minut, odcedzamy i robimy misz masz czyli najpierw kaszana kasze sos z warzyw na sos wykładamy żeberka i możemy jeszcze na wierzchu położyć warzywka.