Sposób przygotowania:
Kostka wegierska
Jajka ubic z cukrem na puszysta mase,dodac make wymieszana z pozostalymi skladnikami.Ciasto wlac do wylozonej pergaminem blaszki i piec w temp 180°C przez 30 minut.
Masa:
Galaretki przyrzadzic wedlug przepisu na opakowaniu ,wystudzic i pokroic w gruba kostke.
Zelatyne rozpuscic w szklance mleka.Bialka ubic z cukrem .Margaryne utrzec z zoltkami i kakao,dodac mleko z rozpuszczona zelatyna i ubite bialka z cukrem,oraz pokrojone galaretki.Ostudzone ciasto przekroic wzdluz przelozyc masa.Udekorowac wedlug uznania
Masa:
Galaretki przyrzadzic wedlug przepisu na opakowaniu ,wystudzic i pokroic w gruba kostke.
Zelatyne rozpuscic w szklance mleka.Bialka ubic z cukrem .Margaryne utrzec z zoltkami i kakao,dodac mleko z rozpuszczona zelatyna i ubite bialka z cukrem,oraz pokrojone galaretki.Ostudzone ciasto przekroic wzdluz przelozyc masa.Udekorowac wedlug uznania
Sarenka
vi