kamazka439

kamazka439

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 515]

Koszerny gulasz

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 7

wspaniałe, rozgrzewające danie na chłodne dni a zarazem bardzo pożywne

Koszerny gulasz

Składniki:

Koszerny gulasz

 

 

Sposób przygotowania:

Koszerny gulasz
Wołowinę i cebulę podsmażyć na patelni na oleju, przełożyć do garnka z gotującą się wodą z kostką rosołową, listkiem, zielem angielskim oraz pokrojoną w kostkę marchewką. Gotować do miękkości. Na końcu dodać fasolę z puszki czerwoną i białą i jeszcze chwilkę podgotować. Dodać jeszcze pomidory pokrojone w drobną kostkę i na samym końcu koncentrat pomidorowy. Doprawić do smaku, można jeszcze zaprawić mąką ale nie koniecznie. Posypać zieleniną, podawać z pieczywem.