Sposób przygotowania:
Kotleciki drobiowe
1.Pierś kurczaka zmielić;
2.Pieczarki, ser żółty i cebulę zetrzeć na tarce o dużych oczkach;
3.Pieczarki z cebulą przesmażyć z dodatkiem soli i pieprzu na maśle;
4.Wszystkie składniki połączyć, dodać jajko, vegetę, przyprawę do kurczaka, bułkę tartą i dokładnie wymieszać;
5.Formować kotlety, panierować w sezamie i smażyć
2.Pieczarki, ser żółty i cebulę zetrzeć na tarce o dużych oczkach;
3.Pieczarki z cebulą przesmażyć z dodatkiem soli i pieprzu na maśle;
4.Wszystkie składniki połączyć, dodać jajko, vegetę, przyprawę do kurczaka, bułkę tartą i dokładnie wymieszać;
5.Formować kotlety, panierować w sezamie i smażyć
msewka