Sposób przygotowania:
Krokiety z kapustą i suszonymi grzybami
Składniki na ciasto łączymy i smażymy naleśniki. Namoczone na noc grzyby w dzień gotujemy. Następnie mielimy w maszynce do mięsa. Cebule obieramy i kroimy w kostkę - podsmażamy na maśle. Kapustę dzielimy na części, gotujemy, studzimy i odciskamy. Całość mielimy w maszynce do mięsa. Składniki farszu mieszamy, podsmażamy, doprawiamy do smaku. Farszem smarujemy naleśniki, zawijamy i panierujemy w rozmąconym jajku i bułce tartej. Obsmażamy z obu stron.
![Krokiety z kapustą i suszonymi grzybami Krokiety z kapustą i suszonymi grzybami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/krokiety-z-kapusta-i-suszonymi-grzybami-240723.jpg)
![Krokiety z kapustą i suszonymi grzybami Krokiety z kapustą i suszonymi grzybami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/krokiety-z-kapusta-i-suszonymi-grzybami-240724.jpg)
![Krokiety z kapustą i suszonymi grzybami Krokiety z kapustą i suszonymi grzybami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/krokiety-z-kapusta-i-suszonymi-grzybami-240725.jpg)
![Krokiety z kapustą i suszonymi grzybami Krokiety z kapustą i suszonymi grzybami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/krokiety-z-kapusta-i-suszonymi-grzybami-240726.jpg)