Sposób przygotowania:
Krokiety z pieczarkami, szynką i serem
Z podanych składników przygotować ciasto naleśnikowe. Na rozgrzanej patelni smażyć bez tłuszczu cienkie naleśniki.
Pieczarki oczyścić, drobno pokroić, podsmażyć na łyżce oleju.
Szynkę pokroić w kostkę. Ser zetrzeć na tarce. Koperek posiekać. Składniki przełożyć do miski, dodać przyprawy, wymieszać.
Na każdy naleśnik nakładać porcję farszu i zawijać krokiety.
Panierować w jajku i bułce tartej wymieszanej z papryką.
Smażyć z obu stron na oleju.
Smacznego:-)
Pieczarki oczyścić, drobno pokroić, podsmażyć na łyżce oleju.
Szynkę pokroić w kostkę. Ser zetrzeć na tarce. Koperek posiekać. Składniki przełożyć do miski, dodać przyprawy, wymieszać.
Na każdy naleśnik nakładać porcję farszu i zawijać krokiety.
Panierować w jajku i bułce tartej wymieszanej z papryką.
Smażyć z obu stron na oleju.
Smacznego:-)