Sposób przygotowania:
Krucha szarlotka Zubr3'a
Mąkę przesiewamy z proszkiem do pieczenia. Dodajemy sól i margarynę, siekamy nożem. Dodajemy pozostałe składniki i szybko zagniatamy ciasto. 1/3 część ciasta wkładamy do zamrażalki na ok 30 minut. Pozostałym ciastem wylepiamy dno wyłożony folią aluminiową blachy. Jabłka ścieramy na tarce, dodajemy cukier i cynamon i dokładnie mieszamy. Jabłka wykładamy na ciasto. Białka ubijamy z solą, cukrem na sztywną, dodajemy kisiel i dokładnie mieszamy. Pianę wykładamy na jabłka. Pozostałe cisto ścieramy na tarce i posypujemy wierzch ciasta. Ciasto pieczemy w nagrzanym piekarniku do 180 stopni ok 1 godzinę. Smacznego!
![Krucha szarlotka Zubr3'a Krucha szarlotka Zubr3'a](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/krucha-szarlotka-zubr3a-156428.jpg)
![Krucha szarlotka Zubr3'a Krucha szarlotka Zubr3'a](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/krucha-szarlotka-zubr3a-156429.jpg)
![Krucha szarlotka Zubr3'a Krucha szarlotka Zubr3'a](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/krucha-szarlotka-zubr3a-156430.jpg)
![Krucha szarlotka Zubr3'a Krucha szarlotka Zubr3'a](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/krucha-szarlotka-zubr3a-156431.jpg)