Sposób przygotowania:
Kuskus mięsno-warzywny Palce Lizać
Mięso mielone łączymy z jajkiem i bułką tartą, a następnie doprawiamy do smaku. Formujemy w mini pulpeciki które smażymy na patelni.
Siekamy warzywa i grillujemy je na patelni grillowej.
Kuskus zalewamy wrzątkiem (woda powinna być ma 1 cm nad powierzchnią kaszy) i odstawiamy na 5 minut, następnie rozdrabniamy widelcem.
Wszystkie składniki łączymy ze sobą w dużej misie, dodajemy posiekane oliwki lub pikle i całość zalewamy odrobiną oliwy z oliwek.
Danie gotowe - SMACZNEGO :))) Szybko, łatwo i smacznie!
Siekamy warzywa i grillujemy je na patelni grillowej.
Kuskus zalewamy wrzątkiem (woda powinna być ma 1 cm nad powierzchnią kaszy) i odstawiamy na 5 minut, następnie rozdrabniamy widelcem.
Wszystkie składniki łączymy ze sobą w dużej misie, dodajemy posiekane oliwki lub pikle i całość zalewamy odrobiną oliwy z oliwek.
Danie gotowe - SMACZNEGO :))) Szybko, łatwo i smacznie!