Sposób przygotowania:
Lasagne z kapustą pekińską i wołowiną
Mięso zmieliłam, dodałam jajko i przyprawy. Wyrobiłam ciasto i wrzuciłam na rozgrzany tłuszcz. Usmażyłam mięsko i zalałam je keczupem Wyszedł smaczny sosik z mięskiem. Zagotowałam wodę włożyłam płaty makaronu , gotowałam z 3-4 minuty. Farsz mięsny ułożyłam na dole , żaroodpornego naczynia na to 3 Platy ugotowanego makaronu. Położyłam plastry sera żółtego ( 3 mi starczyły ) polałam sosem beszamelowym. Teraz następna warstwa mięsa i znowu makaron ser i sos beszamelowy. Ostatnia warstwa kapusta pekińska drobno pokrojona na to makaron ugotowany i ser polane sosem beszamelowym. Piekłam 25 minut w 170 stopniach. Sos beszamelowy Masło rozpuściłam na patelni. Dodałam mąkę trochę pomieszałam i zalałam mlekiem. Mieszałam do rozpuszczenia i zagęszczenia sosu . Doprawiłam go solą i 2 ząbkami sprasowanego czosnku .