Sposób przygotowania:
Leon
Placek miodowy ze wszystkich składników musimy zrobić ciasto, dzielimy je na 2 części, wkładamy do piekarnika i pieczemy 40 minut w 180C. krem budyniowy Musimy ugotować budyń z mleka cukru waniliowego i mąki. Potem ucieramy margarynę z cukrem pudrem na pulchną mase. Stopniowo wlewamy do niej ostudzony budyń i jednocześnie ciągle ucieramy. Krem dzielimy na 4 części.krem z jabłek gotujemy do miękkości obrane jabłka. Galaretki rozpuszczamy w szklance wody, usmażone jabłka dzielimy na 2 części, po jednej części do galaretki żółtej i czerwonej Placek na gotowo: placek miodowy - krem budyniowy - krem z jabłkami w galaretce czerwonej - krem budyniowy - biszkopt jasny - krem budyniowy - krem z jabłkami z galaretką żółtą - placek miodowy.