Sposób przygotowania:
Mazurek "Kokosowa princessa"
Spód: Mąkę, cukier, zimną margarynę i żółtka siekamy i zagniatamy. Do 3/4 części dodajemy kokos, ponownie zagniatamy. Pozostałą część łączymy z kakaem. Ciasto odkładamy do lodówki na ok 1 godz., następnie jasną część wałkujemy i przekładamy do wyłożonej papierem blaszki. Z ciasta ciemnego formujemy warkocz o szerokości ok 2 cm. Oplatamy nim cały spód dookoła i lekko dociskamy. Wkładamy do nagrzanego do 180st C piekarnika i pieczemy ok 20 minut. Masa: Margarynę topimy, dodajemy przesiany cukier puder i cały czas mieszamy. Następnie dodajemy jedną łyżkę zimnej wody i przesiane mleko w proszku. Energicznie mieszamy by nie było grudek. Możemy również wspomóc się mikserem. Masę ściągamy z ognia i dodajemy posiekane princessy kokosowe. Ciepłą wylewamy na środek ciasta i równomiernie rozprowadzamy. Studzimy. Mazurka dekorujemy rozpuszczoną czekoladą, owocami kandyzowanymi lub bakaliami.