rozaczerwona30

rozaczerwona30

Szef Kuchni
[Przepisów: 100]

Mielone po hawajsku

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

To tylko taka nazwa bo podaję z ananasem

Mielone po hawajsku

Składniki:

Mielone po hawajsku

 

 

Sposób przygotowania:

Mielone po hawajsku
Namoczyć bułkę w mleku . Odcisnąć . Cebulę pokroić drobno i usmażyć na 2 łyżkach oleju. Wyrobić mięso z cebulą , bułką , jajkiem .Doprawić do smaku solą , pieprzem i maggi . Uformować 8 kotletów . Obtoczyć w bułce tartej i usmażyć na rumiano na oleju. Ułożyć w brytfance . Na każdym położyć plaster sera i plaster ananasa . Wstawić do piekarnika .Nastawić na 180 * C i zapiekać aż ser się stopi .