Sposób przygotowania:
Miodownik grecki z rodzynkami
CIASTO:
Wszystkie składniki zagnieć.Ciasto podziel na trzy części.Każdą ułóż na kawałku folii aluminiowej (wielkości formy),rozwałkuj.Ciasta razem z folią ułóż w formach.Piecz od 7 - 10 min.w temp.180 st.Ułóż jeden na drugim,nie zdejmując folii.
KREM:
Kaszę mannę ugotuj na mleku,cały czas mieszając.Ostudź.Masło utrzyj z cukrem pudrem,dodając kaszę i olejek waniliowy.Kremem przełóż ciasta.Polukruj,posyp rodzynkami.
Wszystkie składniki zagnieć.Ciasto podziel na trzy części.Każdą ułóż na kawałku folii aluminiowej (wielkości formy),rozwałkuj.Ciasta razem z folią ułóż w formach.Piecz od 7 - 10 min.w temp.180 st.Ułóż jeden na drugim,nie zdejmując folii.
KREM:
Kaszę mannę ugotuj na mleku,cały czas mieszając.Ostudź.Masło utrzyj z cukrem pudrem,dodając kaszę i olejek waniliowy.Kremem przełóż ciasta.Polukruj,posyp rodzynkami.