lalunia

lalunia

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1993]

Naleśniki z farszem grzybowym

  • 4
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 6

Pycha smakuje jak zapiekanka czy pizza

Naleśniki z farszem grzybowym Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Naleśniki z farszem grzybowym

 

Sposób przygotowania:

Naleśniki z farszem grzybowym
Naleśniki: Do miski wlewam mleko dodaje jajko i kurkumę . Miksuje składniki w trakcie dodaje sól i zmielony pieprz . Piekę chwila moment na patelni .Grzyby czyszczę kroje i myje . Wkładam do garnka z woda i łyżeczka soli gotuję . Zbieram szum a potem przelewam na durszlak.Przecedzone grzyby wkładam na patenie i smażę dodaje kostkę rosół z kury i zalewam pół szklanki wody i w tym wywarze chwile gotuję . Dodaję czosnek niedźwiedzi nadal mieszam do wygotowania się wywaru. Dopiero wtedy dodaje suszone pomidorki z bazylią. Mieszam chwilę i posypuje startym serem .Mieszam do rozpuszczenia sera . Nakładam farsz na naleśniki i zwijam podaje na gorąco można jeść z keczupem.
Naleśniki z farszem grzybowym
smażymy grzyby ugotowane i odcedzone z czosnkiem niedzwiedzim i suszonymi pomidorami z bazylią
Naleśniki z farszem grzybowym
Na koniec smażenia dodajemy starty ser :)
Naleśniki z farszem grzybowym
Wykladamy goracy fasz na nnaleśniki i od razu podajemy