Sposób przygotowania:
Naleśniki z farszem meksykańskim
Z mąki ,wody,mleka ,jajka i soli robimy ciasto naleśnikowe.Na rozgrzanej patelni smażymy naleśniki. Farsz : Cebulę i czosnek drobno siekamy i podsmażamy na ooleju nasrępnie dodajemy pokrojoną w kostkę paprykę i marchewkę ,chwilę smażymy mieszając ,dodajemy mięso mielone mieszamy i jeszcze chwilę smażymy ,podlewamy szklanką wody w której rozprowadzamy koncentrat,i smażymy jeszcze 10-15 minut.Doprawiamy solą ,pieprzem,majerankiem,oregano i ostrą papryką ,mieszamy.Na koniec dodajemy kukurydzę i mieszamy. Sos czosnkowy : w kubeczku mieszamy majonez ,jogurt i przeciśnięte ząbki czosnku. Na naleśniku układamy porcję farszu i zwijamy w rulon polewamy sosem czosnkowym i podajemy z marynowaną papryczką chili .