Sposób przygotowania:
Orzechowiec
Składniki na ciasto zagnieść i podzielić na 2 części.
Jedną część piec w piekarniku 20-25 minut.
Drugą włożyć do lodówki.
Składniki na farsz rozpuścić i chwilę pogotować.
Wyjąć z lodówki drugą część ciasta, rozłożyć na blasze, na to nałożyć farsz orzechowy.
Piec ok. 20minut.
W 1,5 szklanki mleka ugotować budyń.
Ostudzić. margarynę utrzeć z cukrem pudrem i dodawać zimny budyń.
Przełożenie ciasta: ciasto, masa z budyniem, ciasto, farsz orzechowy.
Najlepszy po 2 dniach.
Jedną część piec w piekarniku 20-25 minut.
Drugą włożyć do lodówki.
Składniki na farsz rozpuścić i chwilę pogotować.
Wyjąć z lodówki drugą część ciasta, rozłożyć na blasze, na to nałożyć farsz orzechowy.
Piec ok. 20minut.
W 1,5 szklanki mleka ugotować budyń.
Ostudzić. margarynę utrzeć z cukrem pudrem i dodawać zimny budyń.
Przełożenie ciasta: ciasto, masa z budyniem, ciasto, farsz orzechowy.
Najlepszy po 2 dniach.