Sposób przygotowania:
Owocowe tartaletki
CIASTO: Mąkę przesiewamy na stolnicę. Dokładamy margarynę i razem siekamy. Dokładamy pozostałe składniki i energicznie zarabiamy ciasto. Ciasto wkładamy do lodówki na około 0,5 godziny. Gotowe wałkujemy i wyklejamy nim przygotowane foremki. Wylepione tartaletki pieczemy około 15 minut w 180°C. Foremki smarujemy wcześniej rozpuszczoną margaryną.KREM: Połowę mleka gotujemy z cukrem. Do pozostałej części dodajemy mąki, budyń, cukier waniliowy oraz żółtka i razem mieszamy. Gotujemy budyń. Studzimy.Masło ucieramy na puch, po czym dokładamy stopniowo budyń. Gotową masę przekładamy do worka cukierniczego i wyciskamy ją do wcześniej upieczonych i przestygniętych tartaletek.WYKOŃCZENIE: Galaretkę rozpuszczamy w 0,5 szklanki przegotowanej wody. Studzimy. Odsączone (ananasy i brzoskwinie) orasz umyte (winogrono i truskawki) owoce kroimy na mniejsze części. Układamy na wyciśniętej masie. Całość delikatnie smarujemy tężejącą galaretką. Najlepiej za pomocą pędzelka. Owoce nabiera wówczas połysku. Tartaletki odstawiamy do zastygnięcia. Gotowe.