Sposób przygotowania:
Paprykowe naleśniki z wołowym farszem
Składniki na ciasto miksujemy. W razie potrzeby dolewamy mleka gdy jest za gęste. Smażymy naleśniki na rozgrzanej patelni. Pieczarki oraz paprykę kroimy w kosteczkę. Rozgrzewamy w rondelku olej, dodajemy warzywa, dusimy przez 10 minut. Następnie dodajemy mięso, dokładnie mieszamy i dalej dusimy. Pod koniec dodajemy keczup oraz przyprawiamy solą, pieprzem i przyprawą meksykańską. Delikatnie studzimy. Farszem napełniamy naleśniki i zwijamy w rulonik. Smacznego!
![Paprykowe naleśniki z wołowym farszem Paprykowe naleśniki z wołowym farszem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/paprykowe-nalesniki-z-wolowym-farszem-322646.jpg)
![Paprykowe naleśniki z wołowym farszem Paprykowe naleśniki z wołowym farszem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/paprykowe-nalesniki-z-wolowym-farszem-322647.jpg)
![Paprykowe naleśniki z wołowym farszem Paprykowe naleśniki z wołowym farszem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/paprykowe-nalesniki-z-wolowym-farszem-322648.jpg)