Sposób przygotowania:
Parówkowe krokiety z pieczarkami i serem
Do miski dodać 2 szklanki mąki,1 szklankę mleka,1 szklankę wody, 2 jajka,2 łyżki oleju,szczyptę soli i vegetę.
Dokładnie wszystkie składniki zmiksować.
Na rozgrzaną patelnię wlewać ciasto naleśnikowe i smażyć placki.
Obrane i pokrojone w plasterki pieczarki podsmażyć na maśle.
Na każdy naleśnik nakładać pieczarki,ser i parówkę.
Zawijać w rulon.
Krokiety obtoczyć w rozbełtanym jajku i bułce tartej.
Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoto.
Dokładnie wszystkie składniki zmiksować.
Na rozgrzaną patelnię wlewać ciasto naleśnikowe i smażyć placki.
Obrane i pokrojone w plasterki pieczarki podsmażyć na maśle.
Na każdy naleśnik nakładać pieczarki,ser i parówkę.
Zawijać w rulon.
Krokiety obtoczyć w rozbełtanym jajku i bułce tartej.
Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoto.