kwiatkibratki

kwiatkibratki

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 922]

Pasztet cukiniowo-pieczarkowy

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Pasztet cukiniowo-pieczarkowy, pasztet cukiniowo-pieczarkowy

Pasztet cukiniowo-pieczarkowy

Składniki:

Pasztet cukiniowo-pieczarkowy

 

Sposób przygotowania:

Pasztet cukiniowo-pieczarkowy
Nie obierać cukinii, dokładnie umyć, zetrzeć, odsączyć z soku. Zetrzeć ser, pieczarki, marchewkę i obraną cebulę. Wymieszać ze sobą starte składniki, przyprawić. Dokładnie wymieszać z jajkami i kaszą. Formę wyłożyć folią aluminiową, którą posmarować olejem. Wypełnić masą. Piec w temp. 180 st. C przez 60 minut.