Sposób przygotowania:
Patelnia z rybami
Filety i kraby opłukać i osuszyć lub osączyć. Filety pokroić na kawałki. Sok cytrynowy, sos worcester, sól i pieprz wymieszać i skropić ryby oraz kraby.
Szalotki obrać i drobno posiekać, pieczarki oczyścić i pokroić na cienkie plasterki. W dużej patelni roztopić margarynę, włożyć szalotki oraz pieczarki i krótko poddusić. Na wierzchu położyć kawałki ryby, polać winem i gotować rybę pod przykryciem, na małym ogniu 5 minut.
Dodać kraby, śmietanę i gotować jeszcze 10 minut. Przyprawić solą, pieprzem i sosem worcester. Pod koniec
Szalotki obrać i drobno posiekać, pieczarki oczyścić i pokroić na cienkie plasterki. W dużej patelni roztopić margarynę, włożyć szalotki oraz pieczarki i krótko poddusić. Na wierzchu położyć kawałki ryby, polać winem i gotować rybę pod przykryciem, na małym ogniu 5 minut.
Dodać kraby, śmietanę i gotować jeszcze 10 minut. Przyprawić solą, pieprzem i sosem worcester. Pod koniec