Sposób przygotowania:
Pieczarki z farszem i mozzarellą
Z pieczarek oderwać nóżki, wnętrze pieczarek posmarować pastą z suszonych pomidorów, odstawić.
Pozostałe pieczarki razem z nóżkami, papryką i cukinią pokroić w drobną kosteczkę, poddusić na maśle. Oliwki pokroić w krążki dodać do farszu warzywnego, przyprawić suszonymi pomidorami z czosnkiem i bazylią, odrobiną soli i pieprzu.
Mozzarellę pokroić na 10 kosteczek.
Do każdej pieczarki włożyć kawałek mozzarelli, następnie farsz. Grillować pieczarki ok 10 minut w piekarniku bądź na grillu.
Pozostałe pieczarki razem z nóżkami, papryką i cukinią pokroić w drobną kosteczkę, poddusić na maśle. Oliwki pokroić w krążki dodać do farszu warzywnego, przyprawić suszonymi pomidorami z czosnkiem i bazylią, odrobiną soli i pieprzu.
Mozzarellę pokroić na 10 kosteczek.
Do każdej pieczarki włożyć kawałek mozzarelli, następnie farsz. Grillować pieczarki ok 10 minut w piekarniku bądź na grillu.