Sposób przygotowania:
Pizza na bogato
Drożdże rozpuszczamy z cukrem, nastepnie dodajemy do nich mleko, olej i sól - zaczyn wlewamy do maki i zagniatamy gładkie ciasto, które następnie cienko wałkujemy i wykładamy na posmarowanej olejem blaszce. Ciasto polewamy ketchupem
Pieczarki kroimy w plasterki i przesmażamy na margarynie, anastepnie układamy na cieście, na to kładziemy plastry salami, piórka cebuli, pokrojoną w paseczki papryke, odcedzoną kukurydzę oraz pokrojone w talarki oliwki. Całość posypujemy pieprzem i solą oraz dużą ilością startego sera. na konieć posypujemy pizze roztartym w dłoniach oregano. Pieczemy w temp. 180* przez 20-25 minut. Polewamy ketchupem lub sosem czosnkowym
Pieczarki kroimy w plasterki i przesmażamy na margarynie, anastepnie układamy na cieście, na to kładziemy plastry salami, piórka cebuli, pokrojoną w paseczki papryke, odcedzoną kukurydzę oraz pokrojone w talarki oliwki. Całość posypujemy pieprzem i solą oraz dużą ilością startego sera. na konieć posypujemy pizze roztartym w dłoniach oregano. Pieczemy w temp. 180* przez 20-25 minut. Polewamy ketchupem lub sosem czosnkowym