Sposób przygotowania:
Pomielony misz masz
Łopatkę umyć i pokroić na kawałki.
Pieczarki oczyścić, z papryki usunąć gniazda nasienne i pokroić na kawałki.
Ser również pokroić.
Wszystkie te składniki zmielić w maszynce do mięsa na średnim sitku.
Do zmielonego mięsa z dodatkami wsypać prażoną cebulkę, dodać jajka, bułkę tartą, kaszę mannę, wodę i przyprawy i wyrobić masę.
Przygotować blachę do pieczenia najlepiej z wyposażenia kuchenki, wyłożyć papierem do pieczenia.
Wilgotnymi dłońmi formować kotlety i układać na blaszce.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni i piec kotlety przez 30 minut.
Pieczarki oczyścić, z papryki usunąć gniazda nasienne i pokroić na kawałki.
Ser również pokroić.
Wszystkie te składniki zmielić w maszynce do mięsa na średnim sitku.
Do zmielonego mięsa z dodatkami wsypać prażoną cebulkę, dodać jajka, bułkę tartą, kaszę mannę, wodę i przyprawy i wyrobić masę.
Przygotować blachę do pieczenia najlepiej z wyposażenia kuchenki, wyłożyć papierem do pieczenia.
Wilgotnymi dłońmi formować kotlety i układać na blaszce.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni i piec kotlety przez 30 minut.
arunia
Natala1210
cherry
cherry