Sposób przygotowania:
Potrawka z indyka
Mieso pokroic w kostke, wlozyc do woreczka foliowego, zalac olejem wymieszanym z sola i przyprawa gyros oraz chilli. Odstawic na kilka godzin do lodowki.
Patelnie rozgrzac (bez tluszczu), dodac cala zawartosc woreczka tzn. mieso z marynata, usmazyc na zloty kolor. Wlac szklanke goracej wody i gotowac pod przykryciem 15 min. Pieczarki oczyscic, pokroic w plasterki, posolic i usmazyc. Dodac razem z zmiazdzonym czosnkiem i smietana do zupy. Przyprawic do smaku i zagescic maka rozmieszana w wodzie.
Patelnie rozgrzac (bez tluszczu), dodac cala zawartosc woreczka tzn. mieso z marynata, usmazyc na zloty kolor. Wlac szklanke goracej wody i gotowac pod przykryciem 15 min. Pieczarki oczyscic, pokroic w plasterki, posolic i usmazyc. Dodac razem z zmiazdzonym czosnkiem i smietana do zupy. Przyprawic do smaku i zagescic maka rozmieszana w wodzie.
misia53
misia53
Przepraszam ,to jest ona _pomyliłam "pleć"
Chupnięta
kokolata
Anula
iwi69