Sposób przygotowania:
Pstrąg po królewsku z kurkami
Patrąga oskrobać,odciąć płetwy,namoczyć na 20 min w zimnej wodzie wymieszanej z mlekiem (1 szklanka mleka) Pstrąga porządnie umyć, wytrzeć do sucha papierowym ręcznikiem. Masło rozgrzać na patelni,wrzucić kurki,smażyć 8 min,dodać bułkę tartą, posiekany szczypiorek, posolić ,posypać pieprzem,smażyć jeszcze 1 min. Małą łyżeczką,nakładać farsz w środek ryby,dociskać żeby weszło jak najwięcej farszu,zaszyć nitką. Rozgrzać olej na patelni,pstrąga położyć na rozgrzany tłuszcz ,smażyć przewracając kilka razy na złoty kolor . Smacznego.
Doro
Fajnie ze znow sie pokazalas!!!
Babciagramolka
Natala1210
Sarenka
Przepis wymiata. na dzien dzisiejszy skladniki sa niemal nieosiagalne, ale... to nie koniec swiata, odbije sobie po powrocie (na stale) do kraju. Ach kusisz, te kurki i pstrag, ktorego nigdy nie jadlam... uhmm..pycha.
iwi69
misia53
Pozdrawiam!
kinga
Rybka wyglada rewelacyjnie i nie wątpię,ze tak samo smakuje:))
msewka
5 i duży buziak.
Bahus
A teraz mała dygresja...Proponuję Ci Aniu występować pod jednym nickiem na wszystkich stronach. Unikniesz wtedy podejrzeń o plagiat. Mówię Ci to z doświadczenia. Ta "Niebieska Różyczka" jest pewnie najfajniejsza.
anullka7
Co do mojego nicka,musi zostać już jak jest:) gdy próbowałam wcześniej zarejestrować się na niebieska-różyczka pokazywało mi błąd, dlatego jest Anullka.
Dodałam swój awatar ,żeby nikt mnie nie mylił:))