paulina57

paulina57

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1001]

Pstrąg tęczowy w papilotach z warzywami i serem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 5

Pieczony filet pstrąga tęczowego z serem camembert oraz selerem, marchewką i fasolką w papierowych papilotach .

Pstrąg tęczowy w papilotach z warzywami i serem Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Pstrąg tęczowy w papilotach z warzywami i serem

 

 

Sposób przygotowania:

Pstrąg tęczowy w papilotach z warzywami i serem
Filet ryby pokroić na porcje opłukać i osuszyć. Oprószyć przyprawami do smaku. Warzywa obrać a następnie pokroić w zapałkę. Marchew, seler i fasolkę ugotować w lekko osolonej wodzie al dente. Ser camembert pokroić na mniejsze kawałki. Na papier do pieczenia wyłożyć część warzyw i pokrojony w kostkę ser. Na warzywa i ser położyć porcje pstrąga. Na rybę położyć gałązki lubczyku do smaku, całość zawinąć w papiloty. Rybę z warzywami piecz około 25 minut w temp. 200 stopni. 
Pstrąg tęczowy w papilotach z warzywami i serem
Filet ryby pokroić na porcje opłukać i osuszyć. Oprószyć przyprawami do smaku.
Pstrąg tęczowy w papilotach z warzywami i serem
Warzywa obrać a następnie pokroić w zapałkę.
Pstrąg tęczowy w papilotach z warzywami i serem
Na papier do pieczenia wyłożyć część warzyw i pokrojony w kostkę ser.
Pstrąg tęczowy w papilotach z warzywami i serem
Na warzywa i ser położyć porcje pstrąga. Na rybę położyć gałązki lubczyku

Tagi:

sery ser pstrąg