Sposób przygotowania:
Sałatka z kozim serem i szparagami
Umyte warzywa wysuszyć.
Ze szparagów odciąć zdrewniałe końce, gotować 8 min w wodzie z dodatkiem masła. Szparagi przekroić na 3-4 kawałki.
Rzodkiewki oraz ogórki pokroić w plastry. Paprykę w kostkę, pomidorki koktajlowe przekroić na pół. Sałatę porwać na małe kawałki.
Sałatę wymieszać z połową szparagów, ogórkami i rzodkiewką. Sałatkę wyłożyć na talerz, na wierzch położyć resztę szparagów oraz połówki pomidorków, oprószyć przyprawami.
Udekorować kleksami sera koziego.
Ze szparagów odciąć zdrewniałe końce, gotować 8 min w wodzie z dodatkiem masła. Szparagi przekroić na 3-4 kawałki.
Rzodkiewki oraz ogórki pokroić w plastry. Paprykę w kostkę, pomidorki koktajlowe przekroić na pół. Sałatę porwać na małe kawałki.
Sałatę wymieszać z połową szparagów, ogórkami i rzodkiewką. Sałatkę wyłożyć na talerz, na wierzch położyć resztę szparagów oraz połówki pomidorków, oprószyć przyprawami.
Udekorować kleksami sera koziego.